o blogu

Bok, ja sam Sanja i želim ti dobrodošlicu u moj mali virtualni svijet :)

Nisam pokrenula ovaj blog zato što sam si umislila da sam neki važni gastro ili filmski kritičar/kuhar/putopisac/life coach… a s druge strane, mogu se možda praviti da jesam, barem malo, barem ovdje? :)

Pisati ću o malim stvarima koje me vesele, sitnicama koje čine moj život ljepšim, onome što me inspirira… otuda i naziv bloga – zamislila sam ga kao mali virtualni spomenar, sa svim lijepim (a ponekad i manje lijepim) iskustvima koja su meni nahranila dušu i naučila me živjeti i uživati. Kao što nam, kad smo bolesni ili umorni, tijelo okrijepi topla, domaća juhica (ili boca jegera, ali ostanimo na juhi za sada).

U rubrici mljac mljac će, vjerujem, biti moji najstrastveniji postovi, jer hrana je moja velika ljubav i uživam u svakom segmentu te priče – od kuhanja, isprobavanja novih restorana, pečenja kolača, druženja uz dobru klopu…

U put putujem, zapisivati ću svoje priče vezane uz još jednu moju veliku strast, putovanja. Ili ću samo kukati o destinacijama koje su mi trenutno samo nedosanjani san :) Ne brinite, ne mislim pisati povijesne i zemljopisne preglede, to se ne bi ni meni dalo čitat :)

film & to – treća velika ljubav… ok, sad već zvučim k’o frikuša, sve neke velike ljubavi, ohladi malo, Sanja :) Ali kad je… veliki sam filmofil, podjednako volim pogledati dobar film i u kinu i doma (i na otvorenom- bok, komarci!), pa ćemo malo i o tome. O serijama također. A & to je jer volim i kazalište, pa eto, taj jedan put godišnje kad pogledam neku predstavu, da imam gdje ovjekovječiti :)

tri točkice – tu ću o onom što nisam uspjela potrpati u ostale kategorije :) O nekim dodatnim stvarima koje me inspiriraju, mojim razmišljanjima, možda i o stvarima koje me ljute – negdje valjda mogu i ja iskaliti svoje frustracije :)

kratke priče – ovdje ću zapisivati fikciju, objavljene i neobavljene priče koje sam napisala…vježbam pisanje fikcije ;) Komentari su dobrodošli :)

I za kraj, u S&M rubrici ću pisati o… šalim se, neće biti takvih priča :D

 

Ako ti poželiš pisati meni, možeš mi se javiti na: sanja.smiljanic22@gmail.com

6 thoughts on “o blogu

 1. Draga Sanja,

  pročitao sam malo tvoj blog i mogu ti reći da ti ide jako dobro. Imaš dara i ne sumnjam da ćeš uskoro imati grupu svojih vjernih čitatelja. Ja ću svakako s vremena na vrijeme svratiti da vidim što ima.

  Puno sreće.

 2. Draga moja,
  čestitam ti na odličnom početku i moram priznat da je ovo baš u tvom stilu. Imaš ti još puno toga za napisati, a ja ću rado svratiti u tvoj blog kutak :-)
  Veliki pozdrav iz Stockholma!
  P.S. super izgledaš!!

  Pusa

 3. konaaačnooo pročitah :) svaka čast i mislim da si konačno došla na svoje! :) samo tako nastavi. kiss :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *